12 June 2012

Dah kahwin yabedabedu

Hai Assalamualaikum.

Haa kemain ceria lagi intro. Seronok sungguh. Hari ni first day kerja selepas 13 hari cuti (termasuklah Sabtu dan Ahad). Excited nak masuk kerja hari ni, sebab suami hantar. hik hik hik (gelak gatal ketiak). Lagi satu sebabnya dah selesai semua majlis. Semua berjalan lancar. Syukur Alhamdulillah. Terima kasih sangat-sangat kepada semua yang sangat banyak membantu. Especially SGF yang dikerah tenaga dari hari Khamis sampai lah hari kenduri. Muka lesu pucat-pucat sebab bekerja keras pun, masih mampu jerit-jerit histeria kalau nampak kamera. Tenaga luar biasa. Ibarat rasukan ablasa. Terima kasih sohabat semua.

Oh untuk keluarga mertua (ececeh dah ada mertua yaw), terima kasih banyak-banyak sebab banyak sangat-sangat sebab banyak membantu. Along yang gigih basuh telur pelbagai rupa. Akak yang gigih dengan pelbagai jenis coklat. Mama pun gigih tak habis-habis kemas rumah. Papa pun gigih (tengok tv.. hehe lebiu Papa), tak lupa Abang Boy pun gigih jugak, angkat barang super banyak. Terima kasih banyak-banyak.

Ok lah. Nanti kita cerita kejayaan buat veil nikah di lain episod. Letih lah nak menaip. Maklumlah balik rumah karang nak memasak. Ahaks.



 Saja letak gambar ni. Nampak kurus. Bukan selalu nampak kurus kan. kan. kan.


No comments: