24 January 2012

DIY pertama untuk wedding

Hai hai hai,

Wah wah, nampaknya Kak Nita sedikit 'busy'. Bukan apa, baru pindah kerja baru. Susah sikit Kak Nita nak 'adapt' dengan kerja baru ni. Hari-hari kena bangun awal pagi. Sebal sikit kepala ahhkakkk.

Okey tak nak cerita panjang.

Cerita pasal nak kahwin ni, tengok-tengok kat tracker tu, ada lagi 4 bulan. Ohhhhoooiiii (tukar mode M. Daud Kilau). Rasa berdebar-debar bukan main. Bukan berdebar nak kahwin. Rasa macam tiba-tiba semua tak cukup. Risau macam-macam tak menajadi. Bukan senang nak menguruskan semua sendirian berhad. Tapi tak apa. Anak Sarudin pasti boleh!

Sekarang ni aku tengah buat projek DIY. Haaaa haaa berdebar tak dengar. Aku yang tengah buat ni lagi lah berdebar sendirian. Haha tapi nak cut cost punya pasal, kita teruskan jugak. Apa yang aku buat? He he he.

Ni lah DIY pertama aku masa bertunang dulu. Veil. He he he. Tak lawa pun. Tapi puas hati lah sebab buat sendiri. Aku mana lah ada sijil menjahit. Tapi janji ada kan.

Jadi kali ni, aku dah bertekad nak men DIY kan aku punya veil nikah. Sebab kalau beli, ak tengok harga dia mak aih terjojol mata. Lebih baik buat sendiri. Harap-harap berjaya. Nanti aku hapdet gambar veilnya (itu pun kalau menjadi)...


No comments: