09 June 2011

Tunangan Orang. Auw :p

Hello and Assalamualaikum.
Mood tengah baik. Almost 5 months tak update blog ni. Tak ada masa. Masa banyak dihabiskan dengan orang-orang tak berguna sekeliling. hahaha.. Sayda mula lah terasa lebih-lebih tu. I love u Tam.

Sabtu baru ni dah selamat dah bertunang. Yabedabedu. Tak percaya dah bertunang dengan babang. Dulu sebelum bertunang, panggil babang. Sekarang dah bertunang kena panggil Bunang (babang+tunang). Shuwitnyaaaaaaaaa.

Tak ada banyak benda nak cerita. Letak gambar jelah buat tontotan umum. Cuma nak berterima kasih banyak-banyak amat banyak sangat banyak kat kawan-kawan especially SAYDA, SHUZE, NADIAWANI, HABSAH, HAMSTER, KAMALIAH, NATRA, WANITA,DAK PIS, AFFA & NUZUL sebab datang tolong and memeriahkan majlis. Jiran kejiranan sini ingat kenduri kahwin dah sebab budak-budak ni galak menjerit meracau sana sini.


Gambar nantilah ye. Sabar. Muahhhh. Babai.

No comments: