08 October 2010

Makhuk Tuhan Paling Meowwww

Pagi-pagi masuk kerja terus buka apa yang patut. Rasa tak sedap badan nak buat kerja. Jadi kena warming up dulu. Buka facebook. Buka harian metro. Dan setelah 2 jam berlalu, tulang masih liat-liat lagi nak buat kerja. Jadi kena buka blog. Masa itu emas. Tak boleh membazir masa begitu sahaja.

Hari ni rasa rindu sangat dengan anak-anak. Baru je lepas sunat. Kesian jalan pun kengkang-kengkang. Nasib tak pakai kain pelikat. Kalau tak kena gantung kain atas siling. Rasa-rasanya hari ni kena melawat diorang. Kena bagi moral support.

Tadi gugel-gugel. Terjumpa kawan-kawan Abu dan Itam. Memang comel. Geram. Rasa nak picit hidung kuat-kuat. Sumpah comel betul. Rasa nak pijak. hishhhhhhhhh....


Ni macam kakak Tina je.

Beriya nooo terkejutnya

Haha..ini memang cute. Kucing yang sedang buat star jump. Mungkin Pelatih Kadet.


Comelnya hidung dia. Pink betullllll......


haha...Abg Momoi sungguh yang ini



Yang hitam ni menakutkan ok....


p/s: ini sahaja untuk hari ni. Dah.