17 November 2009

Bulu roma berdiri tegak

Tiba-tiba si Black Soy buzz aku malam-malam. Ingatkan ada hot gossip. Rupa-rupanya si hitam tu nak tau macam mana nak attach video kat entry dia. Haih.Harap pakai BELEKBERI je minah ni. Jadi, aku pun test-test la minda aku macam mana nak attach video ni. Pastu aku teringat pasal video BELEK AI PIS ni. Sebab ada iras-iras Black Soy.

Mula-mula aku rasa macam bodoh betul minah baju biru yang terkinja-kinja sorang-sorang. Haha. Rasa nak lempang pun ada. Rasa nak tendang bontot dia dari belakang lepas tu lari pun ada. Takpun sadung kaki dia. Dah macam kena sawan khinzir aku tengok. Tapi lepas tu...ooohhhhh ohhhhhhhh ooooooohhhhhhh..memang sangat kagum. GILA LAH WEIIIIIIIII... WA CAYA LA SAMA LU PUNYA LUBANG IDONG OPRAH...


1 comment:

saydino said...

siot kau ecah. kau tak pesan pulak dia punya feature semua. habis tulisan aku dah ter'overlapped'. dasar kedekut ilmu