28 October 2009

Tak tau title apa lah!

Dah bersawang-sawang blog ni tak update. Nak kata malas, hari-hari mengadap laptop. Tapi asyik mengadap Farmville je. Buka facebook bukan sebab nak cari kawan-kawan. Yang penting semua pokok aku tak mati. Haha. Sekarang addicted dengan benda alah lain pulak. Cafe World. Woi woi woi. Bilanya nak study. Facebook ni menjahanamkan masa depan anak-anak bangsa betul. (ke masa depan aku je?)

Oh. Lepas balik je wedding Wajihan, terus stuck kat rumah, Pakcik eksiden kena langgar bas lepas tu pakcik sorang lagi meninggal. Hmm. Macam-macam yang jadi. Dah 2x pospon nak balik uum. Perlu ke letak gambar wedding Wajihan kat sini? Kat facebook melambak-lambak. Sampai nak muntah tengok. Asyik orang yang sama je. Pengantin tak nampak muka. Biasala kalau sorang-sorang dah camwhoring. Semua nak menyelit macam tak cukup space. Macam ni...





Ni ok lagi. Takdelah sampai menyekat pernafasan. Bila part macam ni (gambar di bawah), memang mengancam jiwa manusia..


Tengok! haaa..kan aku dah cakap. Jiwa boleh terkorban camni. Btw, bulu mata aku cun lah.hahaha.. Tapi yang paling sopan dan bertata tertib adalah adek manis ni...
 
Perasan kan semua pakai baju pink. Haaa. Theme wedding Wajihan adalah pink. Tengok semua pakai pink macam best pulak. Tapi paling best bila ada orang pakai baju kurung Adidas.



Ok lah..lapar!

Bye.. 


2 comments:

saydino said...

kau babi lah ecah!!!!!
hahahahahaha

Nani Allen said...

hahahaha laaa tu ke adidas? HAHAHAHA sanggup kau masuk dalam paint semata2 nak bulatkan